Glaskonst Winfried Baier i Tranås

Specialister på design och tillverkning av blyinfattat glas, glaskonst, blyfönster,
restauration och renovering av blyinfattade fönster och glasmålningar.

Begär offert

Blyinfattade fönster

Är du på jakt efter blyfönster av hög kvalitet?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du blyinfattade fönster av olika slag med hög kvalitet. Vi har över 50 års erfarenhet i vår bransch, och kan därför säga att vi är ett säkert alternativ när du vill ha vackra fönster.

Vi skapar inspirerande och konstnärliga fönster som kan lyfta ett helt rum. Ni väljer själva vilka detaljer som passar er kyrka, och kan även ta hjälp av oss som arbetar på Glaskonst Winfried Baier m du söker efter inspiration och tips.

Blyinfattade fönster för er renovering

Vi har under våra år som aktiva inom branschen för blyinfattade fönster, skapat fönster till många olika renoveringar. Vi arbetar alltid med noggrannhet och är effektiva i vår yrkesroll. Vi vill att alla våra kunder ska bli så nöjda som möjligt, och erbjuder därför skräddarsydda beställningar för att fönsterna ska passa just er och er kyrka.

Hos oss behöver man som kund aldrig oroa sig över att känna sig osäker. Vi går igenom processen med er, för att ni ska känna er väl uppdaterade, och för att resultatet ska matcha era förväntningar och önskemål.

Glaskonst utefter era önskemål

Våra tjänster är för det mesta skräddarsydda för varje enskild kund. På grund av detta är priserna hos oss på Glaskonst Winfried Baier varierande. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss om du undrar över vad uppdraget som du vill ha hjälp med kommer att kosta. Vi strävar alltid efter att kunna tillhandahålla prisvärda tjänster med bra garantier, och ser inte våra arbeten som färdiga förrän kunden i fråga är helt nöjd. Vi erbjuder också blyinfattade glasmålningar och renovering av blyinfattade kyrkfönster.

Har du några övriga frågor eller funderingar kring oss som företag? Kontakta gärna oss, så svarar vi så snart som vi kan!

Blyinfattade fönster