Glaskonst Winfried Baier i Tranås

Specialister på design och tillverkning av blyinfattat glas, glaskonst, blyfönster,
restauration och renovering av blyinfattade fönster och glasmålningar.

Begär offert

Renovera blyinfattade kyrkfönster

Att renovera blyinfattade kyrkfönster är någonting som vi på Glaskonst Winfried Baier är riktiga experter på. Vi har genom vår långa erfarenhet i denna branschen tagit oss an många olika kyrkor, och skapat fönster som verkligen lyfter byggnaden.

Vi har en omfattande kunskap om hur hur det är att renovera med blyinfattade kyrkfönster, och vet hur vi ska gå till väga för att skapa ett hållbart och vackert resultat som kunden kan njuta av i många, många år. Med oss som firma blir du aldrig missnöjd!

Blyinfattade kyrkfönster

Vi har allt som behövs för att skapa fantastiska och inspirerande fönster till er kyrka. För att kunna erbjuda våra kunder det bästa av det bästa, har vi noggrant valt ut både material och verktyg när det kommer till skapandet att blyinfattade kyrkfönster. Vi skapar vackra konstverk som kan pryda er kyrka under en lång tid framöver.

Blyinfattat glas skapta av riktiga proffs

Utöver bra material och verktyg har vi anställda som har en gedigen erfarenhet och som alltid ser till att resultatet blir som kunden har önskat. Vi värderar våra kunder högt, och våra medarbetare är därför noggrant utvalda för att vi ska kunna erbjuda bra service och hög kvalitet på våra produkter.

En god kundkontakt är en viktig del i vårt företag. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och säkra med oss som personal och att era önskemål och behov ska kunna mötas på ett så bra sätt som möjligt. Utöver vackra blyinfattade fönster till kyrkor, skapar vi även andra typer av konstverk som kan pryda kyrkan i fråga, så som glasmålningar, blyinfattade lampor och glaskors.

Hör gärna av er till oss om ni har några funderingar kring våra blyinfattade kyrkfönster eller våra andra produkter. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till. Varmt välkomna till Glaskonst Winfried Baier.

Renovera blyinfattade kyrkfönster