Glaskonst Winfried Baier i Tranås

Specialister på design och tillverkning av blyinfattat glas, glaskonst, blyfönster,
restauration och renovering av blyinfattade fönster och glasmålningar.

Begär offert

Blyinfattade glasmålningar

Blyinfattade glasmålningar passar utmärkt i en kyrka. En glasmålning i önskat motiv tillför en vacker detalj inne i kyrkan och ger en unik prägel.

Vi anpassar våra blyinfattade glasmålningar efter era önskemål. Vet ni inte själva vad det är som ni vill ha, hjälper vi gärna till med inspiration, tips och råd för vad som skulle passa bra hos just er. Genom en god kontakt och en genuin kundservice strävar vi alltid mot ett resultat som ni känner er 100 % nöjda med. Vi finns även tillhands om din glasmålning skulle behöva rengöring, och vill gärna hjälpa till för att målningen ska nå sitt fulla potential.

Blyglasfönster

Vi på Glaskonst Winfried Baier har under våra dryga 50 år i branschen skapat vackra byglasfönster till kyrkor i Sverige. Ett fantastiskt hantverk som är skapta för att passa in i vackra byggnader som kyrkor. Våra blyglasfönster till kyrkor finns att få i olika färger, mönster och former, och anpassas efter den enskilt kyrkans egna mått, för att passformen ska bli perfekt.

Att sätta in blyglasfönster ger församling och besökande möjligheten att inspireras och drömma sig bort. Vi omvandlar rum efter rum i kyrkor med färgat munblåst antikglas.

Blyinfattade glasmålningar till er kyrka

Utöver blyinfattade glasmålningar, finns det möjlighet att beställda andra typer av glaskonst utav oss. Vi skapar exempelvis glaskors, och blyinfattade fönster som passar utmärkt i en kyrka. Vi anpassar alla konstverk utefter just din byggnad, och tar hänsyn till exempelvis mått och färger för att ge din kyrka ett vackert helhetsintryck. Behöver du renovera blyinfattade fönster står vi också till hjälp. Vi har en hög kunskap av att renovera blyinfattade kyrkfönster och skapa ett hållbart och vackert resultat.

Har du några frågor eller funderingar kring oss som företag, eller funderar du på att lägga en beställning? Hör gärna av dig till oss, så ska vi se till att hjälpa dig!

Blyinfattade glasmålningar